Sejur Grand Tala Bay – Beach 5*

Aprilie si Octombrie ON REQUEST
Tarifele includ:

*Cazare cu tipul de masa ales;
*Bilet de avion;
*Taxă de aeroport;
*Transfer aeroport – hotel – aeroport;
* Asistență la sosire și plecare;
* Viză gratuită;

  Cel mai nou și confortabil hotel din Aqaba, aceasta poate fi pe scurt descrierea acestui complex hotelier. Situat în Tala Bay, o zonă rezidențială cu hoteluri și apartamente de vacanță. Ferit de agitația stațiunii, hotelul oferă relaxarea deplină. Toată gama de servicii specifică hotelurilor de 4*+ este prezentă aici. Marele dezavantaj pentru turiștii doritori de cumpărături sau de seri agitate în luminile străzilor și bazarurilor din Aqaba, este distanța de aproximativ 10 minute de mers cu mașina.

Hotel Grand Tala Bay își răsfață cu gama sa largă de servicii de relaxare fiind proiectat pentru a le oferi oaspeților o vacanță de neuitat.
Cu o locație privilegiată, resortul oferă nenumărate activități și sporturi nautice. Plaja privată este prevăzută cu nisip fin și amenajată cu umbrele și șezlonguri.
Facilitățile complexului includ o plajă privată, 5 piscine, o zonă de fitness în aer liber și de asemenea, cursuri de yoga și aerobic în apă, activități pentru copii și masaje pe plajă.

 

Grand Swiss-Belresort Beach colaj5Grand Swiss-Belresort Beach colaj4Grand Swiss-Belresort Beach colaj1

 

  Oaspeții fiecărei camere sunt invitați pentru a servi un mic dejun de tip bufet. Camere pentru nefumători și pentru persoane cu dizabilități, sunt de asemenea, disponibile la cerere. Accesul la Internet Wifi este disponibil în hotel  și este gratuit.
Acest hotel dispune de 6 locații în care puteți savura preparate delicioase și cocktail-uri la piscină și lângă plajă, oaspeții se pot bucura de masă și băuturi răcoritoare. Restaurantele servesc o varietate de specialități culinare locale și preparate asiatice și internaționale. Hotel Grand Tala Bay Aqaba  a primit eticheta ecologică “Green Key” pentru operațiunile sale sustenabile care au ca scop protejarea mediului înconjurător.
Echipa specializată a centrului de Spa Ayurveda le oferă oaspeților tratamente antice indiene, băi cu ulei și masaje cu rădăcini în cea mai veche formă de medicină cunoscută.
Hotelul oferă shuttle bus gratuit către centrul stațiunii Aqaba.

 

Grand Swiss-Belresort Beach colajGrand Swiss-Belresort Beach colaj2Grand Swiss-Belresort Beach colaj3

**Copiii pana in 6 ani care impart camera cu parintii (fara pat suplimentar) platesc doar biletul de avion. Este acceptat un copil/camera.

HOTEL TIP MASA  CAMERA/CONFIG.  PRET /CAMERA  PRET /PERSOANA PRET /SINGLE