Le Royal Hotel Amman 5*

Tarifele includ:

*Cazare cu mic dejun.

single Camera Single 186 Eur

dblCamera dubla 186 Eur.

 

Hotelul domină orașul Amman prin înălțimea sa, găzduind un centru comercial de lux cu 3 etaje. Centrul spa oferă săli de fitness cu vedere panoramică asupra Ammanului , vestibul și coafor.

Toate camerele hotelului sunt elegante și sunt dotate cu ferestre panoramice televizoare interactive și internet de mare viteză, iar oaspeții sunt întâmpinați cu băuturi răcoritoare.

 

Le Royal Hotel colaj1Le Royal Hotel colajLe Royal Hotel colaj2Le Royal Hotel colaj3

 

Piscinele de lux din interior și cele în aer liber, cada cu hidromasaj și sauna reprezintă activități ideale pentru relaxare, iar sala de fitness este perfectă pentru un antrenament excelent.

Oaspeții au oportunitatea de a alege între 13 restaurante și baruri cu specific internațional. Meniurile includ sushi, preparate italienești și produse rafinate de patiserie. Printre opțiunile de divertisment oferite se numără un local în care se cântă muzică jazz în zilele de vineri, cocktailuri exotice la Club Buddah și un lounge pentru fumători, cu vedere panoramică.

Hotelul Le Royal se află la aproximativ 5 km de Aeroportul Internațional Marka. Parcarea este gratuită în cadrul parcării private a hotelului.

 

Le Royal Hotel colaj4Le Royal Hotel colaj5Le Royal Hotel colaj6Le Royal Hotel colaj7