Cicuit Italia Clasica

Belgrad-Venetia-Padova-Roma-Pisa-Florenta-Verona

Ziua I : BUCURESTI – BELGRAD  20.07.2019

Plecare din Bucuresti la ora 6.00 pe traseul Piesti-Craiova-Drobeta Turnu Severin. Intram in Serbia pe la Portile de Fier. Continuam drumul in lungul Dunarii si admiram din mers  Cetatea Golubac, construita in secolul XIV. Cazare in camere Premium la hotel COMPASS RIVER CITY 3***. www. compassrivercity.com, hotel amenajat pe un vapor  pe  malul Dunarii sau  similar.

Ziua II.  BELGRAD – VENETIA

Mic dejun. Plecare spre Zagreb unde vom face pauza de masa in Piata Tomislav din centrul orasului. Continuarea drumului spre Italia. Cazare in zona Venetia  la hotel 3*** CENTRALE  www.hotelcentralevenice.com/en sau similar

Ziua III. VENETIA – ROMA

Mic dejun. Deplasare cu autocarul si vaporetto in zona lagunara a Venetiei. Timp de 4 ore vom vedea Puntea Suspinelor, Palatul Dogilor, Piata si Basilica San Marco, Ponte Rialto si vom avea timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale. Continuarea drumului spre Roma. Cazare la hotel 3*** CASA LA SALLE   situat in apropiere ce Vatican sau similar . www.casalasalle.com/index.php?lang=en

Ziua IV. ROMA

Mic dejun. Deplasare in centrul Romei unde vom face un tur pietonal cu ghid local de limba romana pentru a vedea Colosseumul, Forul Roman, Capitoliul, monumentul dedicat lui Victor Emanuel, Piata Venezia, Piata Spania si Fontana di Trevi. Dupa-amiaza va fi consacrata vizitei la Vatican : Piata si Basilica San Pietro, urmate de Muzeele Vaticane care adapostesc celebra Capela Sixtina.  

Cazare la acelasi hotel.

Ziua V. ROMA

Mic dejun. Program liber in Roma pentru vizite individuale sau, optional, excursie de 1 zi la Napoli, vulcanul Vesuviu si Pompei,. Dupa amiaza, daca timpul permite, va oferim posibilitatea de a face cateva ore plaja si baie in Lido di Ostia. Cazare la acelasi hotel.

Ziua VI.  ROMA – PISA – FLORENTA

Mic dejun. Transfer la Pisa, unde vom vizita Curtea Miracolelor, incinta care adaposteste si celebrul Turn inclinat.   Continuarea drumului spre Florenta unde vom face un tur pietonal cu ghid local de  limba romana: biserica Santa Maria Maggiore, Piata Signoriei, Domul, Baptisterul, Turnul lui Giotto, Galeriile Uffizi si Ponte Vecchio. Timp liber pentru vizite  individuale si cumparaturi. Cazare la hotel 3*** MONTEBELLO , in Montecatini Terme sau similar.

Ziua VII. FLORENTA – VERONA – PADOVA – VENETIA

Mic dejun. Transfer la Verona, orasul celebrilor Romeo si Julieta. Vom vizita Arena si centrul istoric. Continuarea drumului

la Padova, unde vom vedea centrul istoric cu piata Pratto de la Valle ( a 3-a din Europa ) si Basilica Sant’ Antonio di Padova.

Cazare la hotel 3*** VIENNA in zona Venetiawww.vienna-hotel-venice.hotel-ds.com/en

Ziua VIII. PADOVA – POSTOJNA – BELGRAD

Parasim  Italia cu destinatia Belgrad, cu un popas (optional) la pestera din Postojna (minim 30 persoane). Continuarea drumului spre Belgrad.   Optinal, cina traditionala sarbeasca : 25 euro, minim 20 persoane. Cazare la hotel 3***.

ZIUA IX.  BELGRAD – BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre Romania cu sosire in Bucuresti in cursul serii, functie de trafic si formalitati vamale.

Tariful include:

– 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*** in BELGRAD

– 6 nopti cazare cu mic dejun la haotel 3*** in ITALIA

– Transport cu autocar licentiat pentru curse externe

– Vizite la obiectivele turistice cuprinse in program, exclusiv taxele

– Excursie pentru plaja la Lido di Ostia : 5 euro/persoana

 

Tariful nu include:

– Vaporetto in Venetia : 15 euro

– Taxe de intrare in Venetia si Florenta : 10 euro/oras, Pisa : 5 euro,Verona : 5 euro

– Taxele locale care se platesc direct la hoteluri

– Ghizii locali in Roma si Florenta : 5 euro/pers/tur (obligatoriu)

– Excursie la NAPOLI,  POMPEI  si VESUVIU  : 30 euro

Tarif pentru minim 30 persoane

florenta_featured italia-venetia-grand-canal-basilica-di-santa-maria-della-salute_cp7y Pisa roma shutterstock-473295544