Agentia Experience Team a fost creata pentru a reinventa conceptul de vacanta prin intelegerea clientilor.

Realitatea a dovedit ca fiecare serviciu are personalitatea sa, care capata forma in concordanta cu dorintele si aspiratiile fiecarui client in parte. Orice solicitare este unica, asa ca flexibilitatea imbinata cu inalta calitate a serviciilor pe care le oferim sunt legile fundamentale dupa care ne conducem si care se reflecta in fiecare dintre produsele noastre. Detaliile, informarea corecta si completa fac dintr-un simplu pachet turistic o vacanta reusita pentru clientii nostri si un succes pentru noi.

Turismul inseamna mai mult decat o simpla destinatie. inseamna confort, siguranta , incredere si relaxare. Toate aceste servicii integrate, complete vi le oferim noi, incepand de la conceptia lor pana la implementare.

Dumneavoasta va ramane doar sa va bucurati de rezultate.

Avand in spate un personal calificat si foarte bine organizat, cu ani de experienta in domeniu turismului, Experience Team isi propune  sa ofere o gama completa de servicii turistice la cele mai inalte standarde de calitate.

Servicii integrate de turism in tara si in strainatate:

  • Rezervari hoteliere
  • Servicii ticketing (Bilete de avion) si Rent-a -Car
  • Organizare de evenimente (Incentive trips, team building-uri, conferinte, seminarii, lansari produse, workshop-uri)
  • Vacante motivationale in destinatii traditionale si exotice
  • Pachete turistice ( Sejururi, croaziere, circuite, city-break, last minute )
  • Ghid turistic
  • Asigurari medicale

Echipa noastra vine cu cele mai bune solutii, atat din punct de vedere al costurilor, cat si al conceptului. Si pentru ca stim ca eficienta conteaza, va oferim totul dintr-o singura sursa, incepand cu rezervari de bilete, concepere de program de travel, pana la planificarea unui eveniment corporate.
Orice idee sau dorinta aveti si se incadreaza in serviciile noastre, ne puteti contacta pentru a le pune in practica pana la cel mai mic detaliu!

In spatele fiecarui eveniment reusit se afla o agentie puternica, Experience Team, inspirati de calatorii!